5 βασικές αρχές που θα εκτοξεύσουν την ύπαρξη σου

5 βασικές αρχές που θα εκτοξεύσουν την ύπαρξη σου

1. Συνειδητοποίησε τη θεϊκή ενέργεια από την οποία είσαι φτιαγμένος. Αυτό που μας κρατά ζωντανούς, είναι μια μαγική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μας δίνει τη δυνατότητα να στεκόμαστε πάνω στη Γη, να ζούμε, να δημιουργούμε, να συνυπάρχουμε μαζί με τα υπέροχα πλάσματα της φύσης μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο στο οποίο έχουμε την ελευθερία άλλοτε να το κάνουμε ομορφότερο με τα επιτεύγματα μας άλλοτε να το καταστρέφουμε με τις πράξεις μας. Επέλεξε να είσαι ο καλλιτέχνης της ζωής κι όχι ο καταστροφέας της.

2. Γνώρισε σε βαθύτερο επίπεδο τον εαυτό σου. Χρειάζεται να κάνεις γεώτρηση μέσα στις προσωπικές σου πηγές προκειμένου να αντλήσεις τους θησαυρούς που θα κάνουν πλούσια τη ζωή σου. Μην ψάχνεις έξω για το χρυσάφι. Είναι μέσα σου. Έχεις μια προσωπική πηγή αφθονίας που όσο περισσότερο την αξιοποιείς τόσο περισσότερο θα εμπλουτίζεται η ζωή σου. Όσο την αξιοποιείς τόσο τα χρήματα θα ψάχνουν να σε βρουν αντί εσύ να τα κυνηγάς. Είσαι εσύ η πηγή από όπου εκείνα παίρνουν αξία καθώς αποτελούν το αντίκρισμα της . Ο χρυσός που θα αντλήσεις από τις πηγές σου είναι αυτός που θα σε γεμίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση προκειμένου να ενεργοποιηθείς με θάρρος, γενναιότητα και τόλμη ώστε να διεκδικήσεις εκείνα που κάνουν την ψυχή σου να χορεύει από χαρά και ικανοποίηση. Εάν θες να αυξήσεις τα χρήματα σου, ανακάλυψε κι αξιοποίησε περισσότερο το χρυσάφι που υπάρχει εγκλωβισμένο στις πλούσιες πηγές σου.

3. Τίμα τους προγόνους σου. Ζεις κι απολαμβάνεις αυτά τα οποία σπουδαίες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο, φαντάστηκαν, ονειρεύτηκαν και υλοποίησαν. Συνειδητοποίησε την ομορφιά και τα αριστουργήματα που σε περιβάλλουν. Οι πρόγονοι ευλογούν, εμπνέουν και υποστηρίζουν όσους τους τιμούν και τους σέβονται. Ζούμε μέσα στα όνειρα κάποιων ανθρώπων. Ως Έλληνες, είμαστε απόγονοι του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη κι άλλων ακόμη Τιτάνων της Ιστορίας. Για πόσο καιρό θα αγνοείς την καταγωγή σου; Εσύ έχεις ένα όνειρο να υλοποιήσεις ώστε να εμπνεύσεις και να εμπλουτίσεις την ομορφιά της ζωής και της ύπαρξης;

4. Αγάπησε βαθιά, αληθινά, ανιδιοτελώς, γενναιόδωρα. Αγάπησε στον άλλο όλα τα χρώματα της ψυχής του. Η αγάπη σου θα τα ενώσει, θα τα ενεργοποιήσει και θα τα μεταμορφώσει σε μαγικά ουράνια τόξα που θα ευλογούν και θα ομορφαίνουν την ζωή του.

5. Μεταμόρφωσε τη βαρετή κι ανούσια ζωή σου σε ένα έργο τέχνης. Όταν όλοι μας δημιουργούμε ζωές-αριστουργήματα, τότε ο κόσμος μας θα μεταμορφωθεί σε ένα μουσείο τέχνης κι εμείς θα βιώνουμε τον παράδεισο στη γη απολαμβάνοντας τα επιτεύγματα μας. Βγες από το σκοτάδι που έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου από φόβο για την αλλαγή. Η πορεία προς το φως θα μπορούσε να περιγραφεί με την αντίστοιχη της γέννησης σου. Από το σκοτάδι της μήτρας στο φως της ζωής. Άγνωστη στην αρχή, συναρπαστική στη συνέχεια. Για πόσο καιρό ακόμη θα αντιστέκεσαι στο φως; Για πόσο καιρό ακόμη θα παραμένεις εγκλωβισμένος στη μήτρα που έχεις πειστεί ότι αυτό είναι η ζωή. Εκεί μέσα συμβαίνει η προετοιμασία. Η ολοκλήρωση σου έρχεται μέσα από την αξιοποίηση της θεϊκότητας σου μέσα από την αφύπνιση του θαυματοποιού που κρύβεις μέσα σου.

Ήρθε ο καιρός να ανθίσει ο παράδεισος στη Γη! Έφτασε η ώρα να μεγαλουργήσεις!WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.