Μαριαλένα Νικολοβγένη

Lifestyle coach, δημιουργός του coachyourself.gr

Ως εισηγήτρια & δημιουργός σεμιναρίων αυτοβελτίωσης έχει στόχο να σε βοηθήσει μέσα από τις μεθόδους και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα να ανταποκρίνεσαι με επιτυχία στις προκλήσεις της καθημερινότητας και να ζεις με περισσότερη χαρά και ισορροπία στο σήμερα.
Από το 2010 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης κι ενδυνάμωσης πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό σεμιναρίων,ομιλιών, workshops κι ατομικών συνεδριών.
Άρθρα της φιλοξενούνται σε lifestyle sites για γυναίκες και μανούλες (boommag.gr , loveyourselfmag.gr)
To 2019 δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης 2 επιπέδων, το The Path To Greatness.
Το 2020 με την έναρξη της πανδημίας σχεδίασε το πρόγραμμα “Οδηγός επιβίωσης σε περιόδους κρίσης”, πραγματοποιώντας δωρεάν online σεμινάρια ενδυνάμωσης, παρέχοντας ένα σύστημα υποστήριξης για αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Το 2021 δημιούργησε το Coach Yourself όπου μπορείς να βρεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να χτίσεις το δικό σου σύστημα ανάπτυξης κι επιτυχίας για τη δημιουργία της ζωής που ονειρεύεσαι.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να αναπτύξεις την αυτογνωσία σου, να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση σου, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου με περισσότερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση.

Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τις αδυναμίες σου και να ενισχύσεις τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις μια πιο λειτουργική, παραγωγική και χαρούμενη καθημερινότητα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COACHYOURSELF

Πως θα σου φαινόταν να είχες λιγότερο άγχος, περισσότερη εσωτερική ηρεμία, υγιείς κι αρμονικές σχέσεις, επαγγελματική ικανοποίηση και γενικά να ζεις με περισσότερο νόημα και χαρά;

Το Coach Yourself έχει όραμα να σου παρέχει όλη την εκπαίδευση και τα εργαλεία που χρειάζεσαι ώστε να γίνεις ο καλύτερος προπονητής του εαυτού σου.

Αυτό σημαίνει πως θα επανασυνδεθέις με την δύναμη σου και θα ζεις μια ουσιαστική και γεμάτη νόημα ζωή.

Θα μειωθεί το άγχος και το στρες της καθημερινότητας και θα μπορείς να ζεις με περισσότερη ηρεμία και χαρά.

Αυτός είναι ο στόχος μας μέσα από τα προϊόντα του Coach Yοurself.

Να ζεις μια ποιοτική ζωή σε νοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο.

Στο Coach Yourself μπορείς να βρεις εκπαιδευτικά προγράμματα, ebook, βιβλία και προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις και να οργανώσεις τα θέλω σου, ώστε να απολαμβάνεις μια ποιοτική καθημερινότητα σε όλους τους τομείς. 

WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.