Ενδυνάμωση με την Μαριαλένα

Πως θα σε βοηθήσει το Empowerment Coaching

 

Οι ατομικές συνεδρίες (είτε online είτε από κοντά) είναι το μέρος όπου ενδυναμώνεις, γεμίζεις ενέργεια, θάρρος κι όρεξη να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπερνάς τις δυσκολίες, ώστε να ζεις με περισσότερη ηρεμία, ενέργεια και νόημα. Μέσα από συνεδρίες μας θα κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, πως σκέφτεσαι και αντιδράς, θα επαναπρογραμματίσεις τις σκέψεις σου και θα διαμορφώσεις μια καθημερινότητα που θα υποστηρίζει τα όνειρά σου.

 

Τα οφέλη της ατομικής συνεδρίας στον εαυτό σου και τη ζωή σου:

 

Ενίσχυση αυτοπεποίθησης κι αυτοεκτίμησης: Μέσω της εξατομικευμένης καθοδήγησης, σχεδιασμού και στρατηγικών που θα έχεις θα μάθεις πως να ξεπερνάς την αυτοαμφισβήτηση και το αυτοσαμποτάζ, δίνοντάς σου την υποστήριξη και την αυτοπεποίθηση να διαχειρίζεσαι προκλήσεις, να λαμβάνεις αποφάσεις και να διεκδικείς ευκαιρίες με μεγαλύτερη σιγουριά.

Ισορροπία προσωπικής & επαγγελματικής ζωής: Η εξισορρόπηση μιας καριέρας ή μιας επιχείρησης με την οικογενειακή ζωή μπορεί να είναι εξαντλητική. Μέσα από τη συνεργασία μας θα αποκτήσεις εργαλεία και τεχνικές για τον καθορισμό ορίων επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, για την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου και τη μείωση του άγχους.  Αυτή η εξισορρόπηση θα σε βοηθήσει να  διαπρέψεις τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους προσωπικούς σου ρόλους χωρίς να αισθάνεσαι εξάντληση (burnout).

Επίτευξη Στόχων: Μαζί θα ξεκαθαρίσουμε τα πραγματικά “θέλω” και τους στόχους σου, θα τα οργανώσουμε σε βήματα που να μπορούν να υλοποιηθούν και θα μετράμε τη πρόοδο σου. Αυτή η προσέγγιση που είναι προσανατολισμένη στον στόχο σου σού δίνει τη δυνατότητα να σημειώνεις σταθερή πρόοδο στην καριέρα ή την επιχείρηση σου.

Ενίσχυση life skills:  Tα life skills είναι οι απαραίτητες δεξιότητες που σε βοηθούν να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου σε οποιοδήποτε τομέα (σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικά, οικονομικά, ευ ζην). Δεξιότητες όπως:

  • η Αυτεπίγνωση, από την οποία εκπορεύονται η Διαχείριση Συναισθημάτων και η Αντιμετώπιση του Άγχους,
  • η Ενσυναίσθηση, από την οποία πηγάζουν η Αποτελεσματική επικοινωνία και οι Διαπροσωπικές σχέσεις,
  • η Κριτική Σκέψη και η Δημιουργική Σκέψη, στις οποίες θεμελιώνονται η Ικανότητα στη λήψη αποφάσεων και η Επίλυση προβλημάτων.

Θα μάθεις πώς να ξεπερνάς τις αναποδιές, να αγκαλιάζεις την αλλαγή, να αφουγκράζεσαι και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου, να αποκτήσεις αυτοηγεσία και να διατηρείς μια θετική νοοτροπία. Η Ανθεκτικότητα, η προσαρμοστικότητα, η ευελιξία,η αυτοπαρακίνηση είναι μερικές από τις δεξιότητες που θα ενισχύσεις και σε βοηθούν να εξερευνάς τις προκλήσεις, να μαθαίνεις από τις αποτυχίες και να συνεχίζεις να τα καταφέρνεις. 

Μέσα από τη συνεργασία μας  θα καταφέρεις να συνδεθείς με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, να ικανοποιείς τις ανάγκες σου χωρίς ενοχές, να ζεις με ηρεμία, χαρά και πληρότητα.

 

Η συναισθηματική σου ευημερία είναι το κλειδί της επιτυχίας σου κι αυτό θα το καταφέρουμε μέσα από τις προσωπικές μας συναντήσεις. 

 

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω και να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι  🙂  

γυναίκα στο γραφείο
motivation, quote, ladyboss, woman, empowerment
quote, motivation
business woman, laptop

Γιατί να ξεκινήσεις με την Μαριαλένα

Όλες σε κάποια φάση της ζωής μας θέλουμε έναν άνθρωπο να μας στηρίξει, να μας ενθαρρύνει, να μας “ξυπνήσει” από το λήθαργο της μιζέριας και της ανημποριάς. Θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ακούσει, να μας καταλάβει χωρίς να φοβόμαστε ότι θα φανούμε αδύναμες κι ανίκανες στα μάτια του. Έναν άνθρωπο που δεν θα μας περιμένει να επικρίνει κάθε μας πράξη ή λάθος αλλά θα μας υποστηρίξει και θα μας δώσει ώθηση να σηκωθούμε πάλι. Θα μας δώσει έμπνευση και τεχνικές για να τα καταφέρουμε ευκολότερα και σε λιγότερο χρόνο να ζήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε. Η Μαριαλένα είναι αυτός ο άνθρωπος. – Ειρήνη Β. , μαμά 2 παιδιών, business owner.

Πως θα νιώθεις εάν καταφέρεις:

 

  • Να αξιοποιείς αποτελεσματικά τις κρυμμένες σου δυνατότητες και τα ταλέντα σου;
  • Να ανακτάς τον έλεγχο και να επαναφέρεις τον εαυτό σου όταν τον πιάνουν οι ανασφάλειες κι η αυτοαμφισβήτηση;
  • Να μειώσεις τις τύψεις, τις ενοχές, την τελειομανία, την αυστηρή αυτοκριτική κι άλλες τέτοιες συνήθειες που καταστρέφουν την αυτοπεποίθηση σου;
  • Να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου;
  • Να βρίσκεις τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής;

 

Συνδυάζοντας την προπονητική, την θετική ψυχολογία, την νευροεπιστήμη, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία και την επιχειρηματικότητα δημιουργήσαμε για εσάς μοναδικά συστήματα ενδυνάμωσης κι επιτυχίας για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις της ζωής και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

 

Η καινοτομία μας βασίζεται στο ότι αποκτάτε κι εσείς αυτές τις τεχνικές και μέσα από τη συνεργασία μας θα μάθετε πως να τις αξιοποιείτε. Έτσι η επένδυση που θα κάνετε θα σας αποζημιώνει σε όλη σας τη ζωή. Θα έχετε τεχνικές κι εργαλεία που θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο στόχος μου είναι να μάθεις να είσαι η coach του εαυτού σου και να κατακτάς τις δικές σου κορυφές.

 

Για προσωπική συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & EVENTS

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & EVENTS

Γίνε ο coach του εαυτού σου

Γίνε ο coach του εαυτού σου

WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.