ΖΩΗ

Σε μια εποχή όπου ο φόβος και ο τρόμος φαίνεται να έχει σκιάσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες και γενναίες ψυχές, τα θαύματα συνεχίζουν να γίνονται. Γιατί έτσι είναι η ζωή!

Το μεγαλύτερο θαύμα που συμβαίνει είναι ότι, παρά τις αντιξοότητες είσαι ΕΔΩ! Υπάρχεις! Συνεχίζεις με όσες δυνάμεις διαθέτεις να τα καταφέρνεις, άλλοτε με ευκολία άλλοτε με δυσκολία.

  • Θα σου άρεσε να δημιουργήσεις μια ζωή γεμάτη χαρά, προσωπική ενδυνάμωση και ασταμάτητη επιτυχία;
  • Θα σου άρεσε να επενδύσεις στον σπουδαίο εαυτό σου;
  • Θα σου άρεσε να δημιουργήσεις ευκολότερα και γρηγορότερα τη ζωή που σου αξίζει;

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Η δέσμευσή μου είναι να σε βοηθήσω να μπορέσεις να ζήσεις και να δημιουργήσεις μια απολαυστική καθημερινότητα, που θα αποτελέσει τη βάση για μια ζωή γεμάτη χαρά, επιτυχία και ευημερία. Υιοθετώντας κι εφαρμόζοντας νέα εργαλεία, νέες στρατηγικές, νέες γνώσεις για τον εαυτό σου θα μπορέσεις να υλοποιείς κάθε σου στόχο και επιθυμία εύκολα και γρήγορα.

Θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις και να απελευθερώσεις το μεγαλείο της ψυχής και της δύναμής σου.Αποστολή μου, ως σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης κι ενδυνάμωσης, είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω σε όλα τα παραπάνω μέσα από τις πρακτικές της προπονητικής, δουλεύοντας πάνω στο καλύτερο θέμα- ΕΣΕΝΑ.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα, είμαι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & πτυχιούχος δημιουργικής γραφής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. Από μικρή είχα μια έμφυτη τάση να θέλω να βοηθάω τους ανθρώπους να γίνονται ευτυχισμένοι κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα τoυς.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Συμβουλευτική ψυχολογία και θεραπεία, στην Εναλλακτική ψυχοθεραπεία και στο Life Coaching. Είμαι απόφοιτη του εκπαιδευτικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Κατάρτιση στη Συμβουλευτική και το Life Coaching» ενώ έχω παρακολουθήσει προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του εξωτερικού. Είμαι μέλος του Hellenic Counseling Coaching & Mentoring Association.

Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ραδιόφωνο έχοντας δική μου εκπομπή για δυο χρόνια ενώ συμμετείχα ως καλεσμένη σε ψυχαγωγική εκπομπή της Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης κι ενδυνάμωσης, είτε κάνοντας προσωπικές συνεδρίες είτε ομαδικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης.

Το 2016 έκανα άλλο ένα όνειρο μου πραγματικότητα, ιδρύοντας την Ακαδημία Θαυμάτων όπου στόχος της είναι η μετάδοση των γνώσεων και των πρακτικών που θα βοηθήσουν τον καθένα να βιώσει τη ζωή που του αξίζει, γεμάτη χαρά, επιτυχία και ευημερία.