Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ COACH YOURSELF

Αναζητάς μια ισχυρή και μεταμορφωτική προσέγγιση που θα σε βοηθήσει να βρίσκεις τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής;

Το “Coach Yourself” είναι για σένα! Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που έχει σχεδιαστεί για να σε ενδυναμώσει να “σερφάρεις” με αυτοπεποίθηση ανάμεσα στους δυο τομείς. Αντλεί στοιχεία από την προπονητική, τη θετική ψυχολογία, την κοινωνιολογία, την νευροεπιστήμη, την τέχνη και την επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο σύστημα επιτυχίας κι ενδυνάμωσης απαραίτητο για κάθε γυναίκα. 

Το να είσαι αυτοαπασχολούμενη ή να έχεις τη δική σου επιχείρηση χρειάζεται τη φροντίδα σου, το χρόνο σου και την ενέργεια σου.  Το ίδιο ακριβώς χρειάζεται από σένα κι ένα παιδί. Όταν αποφασίζεις να γίνεις μαμά ανατρέπονται όλες οι ισορροπίες καθώς τη μέγιστη προτεραιότητα, φροντίδα, ενέργεια κι αφοσίωση την έχει το παιδί σου.

Πως θα τα καταφέρεις όταν τόσο ένα παιδί όσο και μια επιχείρηση σε θέλουν εκεί, παρούσα και δυναμική;

Εδώ ακριβώς έρχεται το “Coach Yourself” για να σου φέρει ανακούφιση στον καθημερινό σου “πονοκέφαλο”.  Έχει σχεδιαστεί για να σε υποστηρίξει και να σου δείξει πως με τα αποτελεσματικά του εργαλεία μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να εξαντλείσαι.

Είναι εδώ για να φροντίσει για την ψυχική, νοητική, συναισθηματική και σωματική σου ευεξία, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να κατακτάς με γενναιότητα κι αυτοπεποίθηση τον κόσμο της μητρότητας και της επιχειρηματικότητας.

#Info: Τη μέθοδο αυτή την εμπιστεύτηκαν δεκάδες γυναίκες και κατάφεραν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χρόνο τους, να αξιολογούν και να θέτουν προτεραιότητες, να αφουγκράζονται και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, να παραμένουν δημιουργικές και παραγωγικές και να απολαμβάνουν μια αρμονική καθημερινότητα. Μειώθηκε αισθητά το καθημερινό άγχος, είχαν καλύτερη διαύγεια για το τι θέλουν να καταφέρουν και φυσικά χρόνο και διάθεση να απολαμβάνουν την οικογένειά τους.

Μέσα από τη συνεργασία μας  θα καταφέρεις να συνδεθείς με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, να ικανοποιείς τις ανάγκες σου χωρίς ενοχές, να ζεις με ηρεμία, χαρά και πληρότητα σε όλους τους τομείς.

 

Η συναισθηματική σου ευημερία είναι το κλειδί της επιτυχίας σου και είμαι εδώ για να τα καταφέρουμε παρέα.

sneakers, heels
WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.