Ο Νο #1 κανόνας για την υλοποίηση των επιθυμιών σου

Ο Νο #1 κανόνας για την υλοποίηση των επιθυμιών σου

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου τεύχους με τίτλο “Summer Breeze” της ολοκαίνουριας σειράς εποχιακών περιοδικών “The Path To Greatness” όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του αρχές Αυγούστου, θέλησα να μοιραστώ πρώτα μαζί σου το Νο1 κανόνα που θα σε βοηθήσει στην πραγμάτωση των στόχων σου.

#1 Ποια είναι τα συναισθήματα σου αυτή τη στιγμή!

Τα συναισθήματα σου εκπέμπουν ενέργεια. Ανάλογα με την ποιότητα των συναισθημάτων σου θα είναι και οι εμπειρίες σου. Για αυτό είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσεις και να τα αξιολογήσεις .

Όταν ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι γεμάτος άγχος, ανασφάλεια, ανησυχία, φόβο, αγωνία, θλίψη, απογοήτευση, ζήλεια, θυμό κ.α.  πως περιμένεις να βιώσεις θετικές εμπειρίες και καταστάσεις;

Ως ενεργειακά όντα, η αλληλεπίδραση που έχουμε με τη ζωή συμβαίνει μέσω της ενέργειας που εκπέμπουμε, τόσο από τον τρόπο που σκεφτόμαστε, όσο και από το πώς αισθανόμαστε κι από το πώς συμπεριφερόμαστε.

Αναγνωρίζω πως μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αυτό που σου μοιράζομαι αυτή τη στιγμή, αλλά είναι η αλήθεια. Έχω δει ανθρώπους να μεταμορφώνουν τη ζωή τους μέσω της αλλαγής της συναισθηματικής τους κατάστασης.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η θετική σκέψη φτάνει. Αυτό δεν ισχύει! Για αυτό και θα έχεις ακούσει πολλούς να διαμαρτύρονται ότι, ενώ σκέφτονται θετικά, τίποτα δεν αλλάζει στη ζωή τους.

Η συχνότητα των ονείρων σου είναι θεϊκή και γεμάτη θετικά συναισθήματα. Επομένως, για να μπορέσεις να «κατεβάσεις» τα όνειρα σου στη πραγματικότητα σου, για να μπορέσεις να τα καλέσεις να έρθουν στη ζωή σου χρειάζεται πρώτα να φτιάξεις τον συναισθηματικό σου πυρήνα.

Για παράδειγμα, εάν θες να δημιουργήσεις περισσότερη αφθονία στη ζωή σου, αλλά καθημερινά αισθάνεσαι, ότι ζεις μέσα στην έλλειψη, εστιάζοντας στο πόσα σου λείπουν και στο πόσο καλύτεροι είναι οι άλλοι, τότε βρίσκεσαι σε μια αρνητική συναισθηματική κατάσταση και αυτό το ενεργειακό σου αποτύπωμα δεν μπορεί να συγχρονιστεί με την ενέργεια της υλοποίησης.

Αντίθετα, εάν εστιάσεις στο πόσες ευλογίες υπάρχουν ήδη στη ζωή σου, εάν εστιάσεις στην αφθονία που ζεις ήδη μέσα, θα καταφέρεις να μετατοπίσεις τα συναισθήματα σου. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερο ευχαριστημένος και πλήρης. Αυτή η αλλαγή είναι που θα σε συγχρονίσει με τις επιθυμίες σου.

Είναι σημαντικό να κατανοήσεις, πως είσαι σε μια διαρκή υλοποίηση, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να ρυθμίσεις το πώς νιώθεις σήμερα.

Αυτή η πρακτική, χρειάζεται καθημερινή εξάσκηση. Και αυτά τα βήματα είναι μια καλή αρχή.

1ο ΒΗΜΑ

Ξεκινά με την αυτοπαρατήρηση. Παρατήρησε και αξιολόγησε τα συναισθήματα σου,

2ο ΒΗΜΑ

Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται προκαλώντας νέα θετικά συναισθήματα, είτε μέσα από δραστηριότητες που απολαμβάνεις (π.χ. διάβασμα, χόμπι, φίλοι κ.λπ.), είτε μέσα από την αλλαγή της εστίασης σου (π.χ. αντί να εστιάζεις στο πόσα σου λείπουν, εστίασε στο πόσα έχεις, αντί να εστιάζεις στα προβλήματα, εστίασε στις λύσεις)

Η αλλαγή της εστίασης και η βαθιά ευγνωμοσύνη σου, για όσα ήδη έχεις, θα ανοίξουν τον δρόμο της υλοποίησης

3ο ΒΗΜΑ  Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να νιώσει χαρούμενος και ευλογημένος αυτή τη στιγμή!

4Ο ΒΗΜΑ  Απόκτησε σήμερα τον πρακτικό οδηγό “THE ART OF MANIFESTING YOUR DESIRES”

που έχω δημιουργήσει για να σε υποστηρίξω σε όλα τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

  • Σε αυτόν τον οδηγό υπάρχουν 22 ειδικές ασκήσεις, που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα, ώστε να υλοποιήσεις τον εκάστοτε στόχο σου,
  • Θα ανακαλύψεις τους 4 βασικούς κανόνες, που θα επιταχύνουν την διαδικασία της υλοποίησης σου,
  • 6 έξτρα tips για να ενισχύσεις την αποτελεσματικότητα σου.

Απέκτησε τον οδηγό στην ειδική τιμή ( 12 € –> 8 € ) στέλνοντας μήνυμα στο  info@marialenanikolovgeni.gr, ώστε να σου δοθούν οι οδηγίες για την απόκτηση του.

Αυτός ο κανόνας είναι ο νούμερο #1 για την υλοποίηση των επιθυμιών σου και εύχομαι να σε υποστηρίζει καθημερινά. Εάν νιώθεις έτοιμος να μπεις σε δράση, ο οδηγός θα αποτελέσει τον καλύτερο σου φίλο.

 

Μαριαλένα Νικολοβγένη
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Ενδυνάμωσης  http://www.marialenanikolovgeni.gr
Μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδος (HCCMA) 


WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.