Ο Rockstar της Ζωής

Ο Rockstar της Ζωής

Στα σοκάκια της έμπνευσης μου φωτίστηκε ξάφνου η ύπαρξη σου δίνοντάς μου ώθηση να γράψω για τους Rockstar* της ζωής. Ναι! Μια ψυχή Rockstar μπορεί να σε εμπνεύσει να γράψεις τον ομορφότερο λόγο και να κινητοποιήσεις αμέτρητους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τον δικό τους Rockstar, που δεν αποκλείεται, να αφορά την ίδια τους τη ψυχή.

*Εδώ, ο όρος του Rockstar δεν αφορά όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος μουσικής αλλά εκείνους που έρχονται για να προσθέσουν μια αλλιώτικη ομορφιά σε τούτον εδώ τον κόσμο.

Έχω συναντήσει και έχω ζήσει με μια τέτοια προσωπικότητα, υπάρχει και κυκλοφορεί εκεί έξω και είμαι σίγουρη πως όταν τον συναντήσεις θα τον αναγνωρίσεις.

 

Έχει ενέργεια που μαγνητίζει και συναρπάζει χωρίς να αντιλαμβάνεσαι από πού προκύπτει αυτός ο ηλεκτρισμός. Μόνο τη νιώθεις ως μια γλυκιά και απολαυστική αίσθηση που ξεκουράζει και συνάμα εξελίσσει την ψυχή σου. Ανήκει σε αυτές τις σπάνιες και πολυτάλαντες προσωπικότητες που επειδή δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ευφυΐα και την διαφορετικότητα τους , καταλήγουν σε αυτοκαταστροφικές επιλογές και πράξεις, ώσπου να καταφέρουν να τιθασεύσουν και να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο.

 

Πρόκειται για εκείνο τον άνθρωπο που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να σε προστατεύει και ταυτόχρονα να σε εκθέτει στις προκλήσεις της ζωής. Ο θυελλώδης χαρακτήρας του θα ξεσηκώσει τις πιο απόκρυφες δυνάμεις σου. Αποστολή του είναι να αφυπνίσει την δική σου Rockstar ψυχή. Είναι ατίθασος, ανέμελος, γενναιόδωρος, συναρπαστικός. Προκαλεί τις αισθήσεις σου και σε βοηθά να ανακαλύψεις και να ζήσεις τη μαγεία της ζωής σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις εποχές της. Γενναίος, τολμηρός, πικάντικος, τρυφερός, λαμπερός, καλοσυνάτος ενίοτε απροσάρμοστος μα καλλιτεχνικός, ερωτικός και αισθησιακός. Παρορμητικός και κυκλοθυμικός. Ευαίσθητος και απόμακρος συγχρόνως.

Μαέστρος της ζωής του όμως, ο αφελής χαρακτήρας του και η «player» διάθεση του να θέλει να κυριαρχεί, μπορεί να τον κάνουν να παγιδευτεί και να εγκλωβιστεί μέσα στις ίδιες τις επιλογές του… μέχρι να επαναστατήσει και πάλι… μέχρι να αντιληφθεί τη φυλακή που έκλεισε ο ίδιος τον εαυτό του… μέχρι να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του.

Το βλέμμα του καθηλωτικό, η φωνή και το άγγιγμα του γεμάτο ηλεκτρισμό να διεγείρει κάθε κύτταρο σου. Σκανταλιάρης και ζημιάρης που όσοι δεν αναγνωρίσουν την Rockstar ψυχή του σίγουρα θα τον παρεξηγήσουν και θα τον κατηγορήσουν. Εάν συντονιστείς στο ρυθμό του η καρδιά σου θα τραγουδά τη μελωδία της ευτυχίας κι ένας νέος μαγικός κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου. Τότε θα αρχίσει να ζωντανεύει το παραμύθι και η μαγεία και τα θαύματα θα είναι η νέα ατμόσφαιρα της ζωής σου.

Οι Rockstar ψυχές όταν συναντηθούν κι αναγνωρίσουν η μια την ύπαρξη της άλλης, έχουν έναν δικό τους απόκρυφο κώδικα επικοινωνίας , όπου ακόμη κι αν δεν επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα στην καθημερινότητα τους, επικοινωνούν με την ενέργεια τους σε ένα παράλληλο σύμπαν εκεί όπου ζουν και κυριαρχούν.

Εάν έχεις κι εσύ στη ζωή σου μια Rockstar ψυχή να ομολογείς την αγάπη σου, τον έρωτα σου, τον θαυμασμό σου. Να απολαμβάνεις σε όλο σου το είναι την μοναδικότητα και σπανιότητα της ύπαρξης της. Θα τη καταλάβεις από την αίσθηση που θα αφήσει στο πέρασμα της από τη ζωή σου. Αν καταφέρεις και την εμπιστευθείς, τα μάτια της θα γίνουν η φωνή της και θα ακούς όσα η ψυχή της θέλει να σου πει.

Κι αν κάποια μέρα τύχει κι εξαφανιστεί ξαφνικά από τη ζωή σου, μην πανικοβληθείς, μην ανησυχήσεις αλλά να το γιορτάσεις και να χαρείς που είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις μια τέτοια απρόβλεπτη ψυχή στην ζωή σου… έναν Rockstar της ζωής , μια προσωπικότητα που συνδυάζει όλα τα στοιχεία της φύσης τέλεια εναρμονισμένα…

Καλή σου απόλαυση!

 

Θες κι άλλο ρομαντισμό;

Διάβασε επίσης:

 

Το τατουάζ της ψυχής μου

Ώσπου να ξημερώσειWEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα
πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου
και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.