Ονειροπόληση και τα οφέλη για την ψυχολογία σου

Ονειροπόληση και τα οφέλη για την ψυχολογία σου

H ονειροπόληση είναι μια εξαιρετική πηγή δημιουργικότητας, που φέρνει πολλά οφέλη στην ψυχολογία και την ποιότητα της καθημερινότητας σου.  

Ως ονειροπόλο χαρακτηρίζουμε συνήθως ένα άτομο το οποίο είναι στον “κόσμο” του, δεν έχει επαφή με την πραγματική ζωή αλλά με μια ιδανική πραγματικότητα.

 

oneiropololisi

Tα οφέλη για την ψυχολογία σου 

  • Σε αποσυμπιέζει από τις εντάσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σε ξεκουράζει κι ανανεώνει το μυαλό και τις σκέψεις σου.
  • Σου φέρνει έμπνευση και λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να μην έβρισκες λύσεις μέχρι πριν. Είναι αυτές οι “a ha” στιγμές που έρχονται ως μια ξαφνική διαύγεια μέσα στο μυαλό και σου δίνει νέες ιδέες.
  • Σου δίνει ελευθερία στις σκέψεις και σε κάνει πιο εφευρετικό. Η φαντασία σε βοηθά να σκεφτείς τους στόχους σου και με ποια βήματα μπορείς να τους υλοποιήσεις.
  • Σε βοηθά να κάνεις μικρά διαλείμματα από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας. Αυτό θα σε επαναφορτίσει και θα σε ανανεώσει.

To daydreaming μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο αυτοφροντίδας κι αναζωογόνησης μέσα στη μέρα σου. 5-10 λεπτά είναι αρκετά για να τονώσουν την ενέργεια σου και να ξυπνήσουν την φαντασία σου.

ονειροποληση

Προσοχή: Η ονειροπόληση να γίνεται μόνο σε μέρη που δεν κινδυνεύει η σωματική σου ασφάλεια. Προτίμησε στο σπίτι ή το γραφείο σου.  Είναι απαγορευτικό κατά την οδήγηση ή όταν περπατάς στο δρόμο. 

 

 

 

 

 

 

 WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.