Πάμε για το δικό μας Χρυσό

Πάμε για το δικό μας Χρυσό

Αυλαία για τις φετινές μας διακοπές αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει το τελείωμα του Αυγούστου. Επιστρέφουμε με γεμάτες τις βαλίτσες από ρούχα ανάκατα κι αλατισμένα, όμως με ψυχές χορτασμένες κι έτοιμες να ξεκινήσουν τους δικούς τους αγώνες.

Είτε κάποιοι κατάφεραν να αποδράσουν σε άλλους προορισμούς, είτε παρέμειναν στα αστικά κέντρα, τον Αύγουστο συνηθίζεται να κλείνουμε τους προσωπικούς μας διακόπτες και να απολαμβάνουμε στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Να επαναφορτίσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τις νέες αποστολές και προκλήσεις που μας περιμένουν.

Ο φετινός Αύγουστος όμως, είχε κάτι το διαφορετικό. Εκτός από τις τραγωδίες που επιφύλασσε, παράλληλα συνέβαιναν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα μου πεις, ποιός μπόρεσε να τους απολαύσει όταν άνθρωποι γύρω του εξαφανίζονταν σαν κάποιος να τους απήγαγε στα ξαφνικά?!

Όσο άκαρδη κι αν μοιάζει η ζωή πολλές φορές, αναγκαζόμαστε να ανακαλέσουμε δυνάμεις κι αξίες που μπορεί να έχουμε ξεχάσει. Αξίες που άλλοτε μοιάζει δύσκολο να τις υιοθετήσεις ενώ για άλλους μοιάζει να είναι τρόπος ζωής και καθημερινότητας.

Η δύναμη, το θάρρος και η τόλμη είναι το τρίπτυχο που βαστάει όρθια τη καρδιά. Είναι αυτό που σου θυμίζουν οι αθλητές πως έχεις, φτάνει να το ανακαλέσεις και να του επιτρέψεις να κυριαρχήσει. Είναι αυτό που τους κάνει να μοιάζουν με σούπερ-ήρωες ενώ είναι γήινοι σαν εμάς. Μαζί με την πίστη, την αυτοπειθαρχία και την αφοσίωση αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για τον Αθλητισμό. Θα σου χρειαστούν προκειμένου να φτάσεις στο δικό σου χρυσό μετάλλιο, στο βάθρο της καθημερινότητας σου.

Αυτές θα αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για μια συναρπαστική επανεκκίνηση της ζωής σου. Με την κατάλληλη προπόνηση και με την δέσμευση πως θα κάνεις αυτό που μπορείς καλύτερα, θα μπορέσεις να σταθείς κι εσύ στο βάθρο της προσωπικής σου επιτυχίας.WEEKLY PLANNER
Κατέβασε το δωρεάν & ξεκίνησε
την προετοιμασία σου σήμερα
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.
Self Love
Κατέβασε τον δωρεάν οδηγό που θα σου δείξει βήμα βήμα πως να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αισθανθείς καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε ενημερωτικά μας e-mails.