The Path To 2021 – Νέος πρακτικός οδηγός για το 2021

The Path To 2021 – Νέος πρακτικός οδηγός για το 2021

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ήρθε ο νέος πρακτικός οδηγός «The Path To 2021».

Για πρώτη φορά ο οδηγός αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για γυναίκες. 

Οι γυναίκες είμαστε πολυδιάστατες κι έχουμε πολλούς ρόλους να διαχειριστούμε (όπως κόρη, σύντροφος, σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, φίλη). Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που εξαντλούνται οι αντοχές μας και ξεπερνάμε τα όρια μας, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε την ψυχολογία μας. Όσο περισσότερο γνωρίζεις και υποστηρίζεις τον εαυτό σου, όσο καλύτερα αισθάνεσαι, τόσο περισσότερο θα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση σου, θα διευρύνεται ο τρόπος σκέψης σου κι έτσι θα είσαι πιο αποτελεσματική στην προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική ζωή σου.

Είναι αλήθεια, πως το 2020 ήταν μια χρονιά που ήρθαμε αντιμέτωπες με πρωτόγνωρες συνθήκες και καταστάσεις. Γεμίσαμε ανασφάλεια και άγχος για την υγεία μας και για το πως θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα, ώστε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Ήρθαμε για πρώτη φορά αντιμέτωπες με την αναστολή εργασίας, την τηλεργασία, την τηλεκπαίδευση, τον κοινωνικό περιορισμό, την οικονομική αβεβαιότητα, τις μάσκες, τα αντισηπτικά και άλλα πολλά, που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε.

Μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες, έπρεπε να προσαρμοστούμε και να μάθουμε να είμαστε λειτουργικές κι αποτελεσματικές, γεγονός που πολλές φορές ήταν αδύνατο.

Ο οδηγός νέας χρονιάς, όπως ενέπνευσε δεκάδες γυναίκες με την πρώτη του κυκλοφορία το 2019, έρχεται για τρίτη χρονιά, να γίνει το διαβατήριο, που θα σε υποστηρίξει να περάσεις με θάρρος τις πίστες του 2021.

Γνωρίζουμε ήδη, πως θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και θα χρειαστεί ευελιξία και ψυχικά αποθέματα, για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Ωστόσο, για να μπορέσεις να παραμείνεις αφοσιωμένη στους στόχους σου, χρειάζεται να είσαι σωστά προετοιμασμένη.

Γι’ αυτό σχεδίασα αυτόν τον οδηγό, για να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να πετύχεις όσα επιθυμείς.

Θα σου δώσει δύναμη, χαρά κι αισιοδοξία να αξιοποιήσεις το παρελθόν, να απολαύσεις το παρόν και να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς.

Ο οδηγός αυτός περιέχει θεωρία και ασκήσεις που βασίζονται στο καινοτόμο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης «The Path To Greatness» .

Οι 5 ενότητες που περιλαμβάνει είναι:

  • Ανασκόπηση 2020
  • Προκλήσεις που σαμποτάρουν τις προσπάθειες σου
  • Νέα χρονιά, νέοι στόχοι
  • Νέες συνήθειες
  • Art Therapy

Τι κι αν έχουμε lockdown μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη συνθήκη προς όφελος σου. 

 

 

 

Στόχος μου είναι μέσα από αυτόν τον οδηγό να σε βοηθήσω να μάθεις στη πράξη πως:

-να συνεχίσεις να πετυχαίνεις και να προοδεύεις, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής,

-να ζεις μια ποιοτική ζωή γεμάτη συναισθηματική πληρότητα 

-να μάθεις πως να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες του 2020 ως έμπνευση για το 2021

– να κάνεις τα εμπόδια εφόδια για τη καθημερινότητα σου. 

Ο οδηγός αυτός είναι limited edition, γι’ αυτό κάνε pre-order στέλνοντας inbox στη σελίδα https://www.facebook.com/MarialenaNikolovgeni 

Τιμή: 21€

Καλή χρονιά!

Με πολλή αγάπη,

Μαριαλένα